Vraag en aanbod

20-6-2017 gevraagd
no image

Spelregels

Leden van de IJsclub Losser kunnen hier vragen of aanbieden.
De spelregels voor deze rubriek zijn als volgt:
•alleen IJsclub Losser-leden kunnen van deze gratis advertentieservice gebruikmaken ,
•alleen advertenties voor sportartikelen voor de IJsclub Losser-sporten schaatsen, skeeleren, wielrennen, mountainbiken en hardlopen en daaraan gerelateerde zaken,
•eventueel kan een kleine foto worden meegezonden,
•stuur een berichtje als de advertentie verwijderd kan worden, zonder afmelding kan de advertentie na 3 maanden verwijderd worden,
•advertenties kunnen zonder opgaaf van redenen worden geweigerd,
•IJsclub Losser c.q. de webmaster kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten in de advertentie of vroegtijdige verwijdering,
•zet de volgende informatie in de advertentie:

•vermeld: Gevraagd of Aangeboden,
•geef een korte omschrijving van het artikel,
•geef de maat, kleur, ouderdom, staat van onderhoud aan,
•noem de vraagprijs of verkoopprijs,
•vermeld naam, e-mailadres en/of telefoonnummer voor reacties.

Klik hier voor nieuwe clubkleding.

8-6-2017 aangeboden
no image

2e hands YCL kledingset (schaatsbroek en jack maat 2) + helm + viking schaatshandschoenen binnen gekregen. Prijs: de helft vd nieuwprijs = 105,- euro totaal. Is 1 seizoen gebruikt en ziet er uit als nieuw.

te bevragen bij

Schaatsbroeken vanaf maat 164